A Mádi Matekról

rólam oldalra kép
Vörös Dávid Photography

Ki van a Mádi Matek mögött?

Hello – engedd meg elsőnek is, hogy tegezzelek Téged! (Ezt én is kérem tőled) Én Mádi Sanyi vagyok, a Mádi Matek kitalálója és végzett ex-kermark szakos  (én is itt a METU-n tanultam) Életem fontos részét teszi ki az Eurovízió, ebből írtam szakdolgozatomat is, sőt a magyar rajongói honlapnak is írok cikkeket (eschungary.hu) 🙂

Mi az a Mádi Matek, miért jött létre?

A Mádi Matek azért jött létre, hogy a sokak előtt mumusként létező matematika és statisztika tárgyakban segítséget nyújthassak és hogy egyszer és mindenkorra sikeresen levizsgázzatok belőlük. Nagyon szuperek az egyetemi évek, kivéve, ha folyamatosan ismételned kell egy-egy tantárgyat… annál haszontalanabb időtöltés nincsen!

Miért pont a Mádi Matekot válaszd, ha gondod van a matekkal?

 1. Ha szeretnéd a matektudásod magasabb szintre emelni, mint ami a képen látszik 🙂
 2. Már 4. éve folyamatosan korrepetálok a számolós tárgyakból.
 3. Közel 150 Metropolitanos hallgató fordult már hozzám (egyéniben és csoportosan).
 4. Ismerem a METU-s zárthelyik és vizsgák követelményét. Éppen ezért, ha hozzám fordulsz, garantálom, hogy csak a lényeget vesszük át.
 5. A nem titkolt célom, hogy a “Tájékoztató teljesítésrögzítésről” e-mailt ne gyomorgörccsel nyisd meg. 😉
 6. Több, mint 900 órányi korrepet nyomtam már le (úgy, hogy mindössze tavaly végeztem).
 7. Nincs annál jobb érzés nekem, amikor jön a facebook üzenet, hogy: “Sanyii, MEGVAN A MATEKOOM!”. Ezért csinálom, mert ezt az érzést semmi sem pótolhatja!!
 8. 10 résztvevőből átlagosan 8-an átmennek – ennél meggyőzőbbet nem tudok mondani 🙂

Hallgasd meg néhány korábbi Mádi Matekos véleményét!

 

Kíváncsi vagy, hogy hogyan oktatok?

Több lehetőség is a rendelkezésedre áll, hogy kipróbáld:

 1. KÖZÉPSULIS MATEK ALAPOZÓ: 2017. szeptember 18-án, hétfőn (a legelső egyetemi napodon) 16:30-19:00 között lesz egy középiskolai alapozó kurzus, amelyen megismerhetsz engem és hogy hogyan oktatok. Gyere el, hasznos lehet 😉 INFÓKÉRT KLIKK IDE!
 2. ZH/VIZSGA FELKÉSZÍTŐK: A lényegre térnél a számolós tárgyakból vagy már nem először tanulod őket? Akkor Neked a ZH és vizsga felkészítő kurzusaimat javaslom, részletekért KLIKK IDE!
 3. INGYENES OKTATÓANYAGOK: Az oldalon is találsz több olyan oktatóvideót, amelyben a középiskolai alapokon túl néhány Gazdasági matematika I., II. és Statisztika példát is elmagyarázok – ezeket összegyűjtöttem a feladatok szövegével együtt, itt kérheted INGYEN: KLIKK IDE!

Gyakori látogatója voltam a könyvtárnak...

... beszélgettem Pápai Jocival is ...

... végül én búcsúztam a magam módján a végzősök nevében 🙂

Kövess Facebookon is!